facebook no-scriptsAssali Stefen 

Assali Stefen

Assali Stefen er et italiensk selskap grunnlagt i 1984, spesielt kjent over hele verden for design, produksjon og distribusjon av aksler og oppheng for hengere, semitrailere og andre spesielle bruksområder. Produksjonen er preget av kvalitetstenkning, nærhet til kundene og deres detaljerte ønsker. Fleksibiliteten er stor, og det samme er mulighetene for å gjøre skreddersydde løsninger betydelig enklere og mer effektive.

Assali Stefen tok over produksjonen av ROR-aksler i 2011 og den integrerte fjæringen er grunnlaget for hele konseptet. Når akslene er ferdige, optimaliseres akslene med en proprietær prosess som vi kaller CAAC, (Computerized Axle Adjustment Concept). Produktutviklingen tok fart høsten 2011 da den totale produksjonen av RORs tilhengeraksler ble flyttet til Assali Stefen i Italia. Denne endringen åpnet mulig­heter for en bredere teknisk utvikling og tilpasning til våre nordiske forhold.

Akslene er utstyrt med rustfrie glidepinner, kassetthjullager eller koniske hjullager, og om nødvendig Wabcos ABS-sensor. Alle aksler gjennomgår hjulvinkeljustering for toe inn og camber i CAAC-plattformen. Alle spesifikasjoner er tilgjengelige med BevoGuard™ (automatiseret konstant dekktrykkmåler), BevoAxls (integrert akselløft i støtdempere), BevoLift™ (luftdrevne akselløftere i ulike varianter.

Alle aksler kan leveres med ulike sporvidder etter krav, teknisk utforming og med ulike kjørehøyder fra 150mm og oppover. Styreaksler er tilgjengelige som både co-tracking og tvangsstyring. De kan utstyres med forskjellig bremseutstyr og tilpasses ulike eksterne styringssystemer. Vi leverer mange forskjellige typer aksler, som SL TRC, LRC, TSA, TFC og LFC aksler.

Andre brands