facebook no-scripts
Er du klar for vinteren?

GJØR BILEN KLAR FOR VINTEREN MED BEVOLA

Hos BEVOLA fokuserer vi ikke bare på høy kvalitet og rask levering, sikkerhet er også veldig viktig. Både sjåfører og medtrafikanter må føle seg trygge i trafikken. Og spesielt vinterstid da vi har noen ekstra utfordrende føreforhold med is, snø og glatte veier. Det er i slike situasjoner det er viktig og ha det rette utstyret på plass.

BEVOLA LYSER OPP VEIEN

Vi jobber kontinuerlig med å ha et produktsortiment som er tilpasset markedets behov og ønsker. Derfor har vi også et bredt utvalg av lys i høy kvalitet og fin design, som er tilpasset både de europeiske og nordiske veiene med sitt spesielt krevende miljø.  

Basert på de mange alternativene kan det også være vanskelig å vurdere hvilke lamper du skal velge. Vi har derfor laget en liten guide for hvordan du velger lys eller lamper som passer dine spesielle behov. 

Men generelt kan du vurdere:
Hvor mye lys/lumen trenger du? Ønsker man et lys med stor spredning? (Flood) Ønsker man å ha mye lys for å fokusere langt frem? (spot) Hvordan skal de se ut? Design og form. Har man noen fysiske begrensninger? Spesielle krav til ADR, IP-grad, etc.? 

Vi har hjulkjettinger fra Lilleseth Kjetting på lager, i tillegg til våre egenproduserte BevoGrip™ sandstrøer og Rotogrip automatkjetting. Se instruksjonsvideoen nedenfor.

BEVOGRIP™

BevoGrip™ sandstrøer er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Vi har dem i 200 og 330 mm samt med høyre eller venstre hengslet dør. Den store modellen kan romme opptil 95 liter grus, og den lille modellen opptil 45 liter.

BevoGrip™ har en innebygd automatisk stoppfunksjon og et spesialutviklet varmeelement i rustfritt stål, montert sentralt over utmateraksel. Dette gir deg en perfekt og effektiv bruk av produktet. Elektronikken føler når belastningen blir for stor ved f.eks frosset/komprimert sand, den legger seg da i hvilemodus i stedet for å overbelaste kretser/sikringer. BevoGrip™ hjelper det og komme trygt opp en bakke likeledes som den også tar deg trygt ned. Den har en egen elektrisk utmatermotor som også strør selv om drivhjul er blokkert.

BevoGrip™ er enkel å montere og betjene.

KJETTINGER

Vi har et stort utvalg av snøkjettinger fra Lilleseth Kjetting, som er spesialist på kjettinger til tungbilsegmentet. De er tilgjengelige i forskjellige varianter fra 5,5-9mm med pigger, halvtette, tette, lettkjetting o.s.v. Kjettingene er aggressive og slitesterke, produsert i gjennomherdet borrlegert stål. kvalitet som merkes!

Hvis du er interessert i en automatisk kjetting, har vi det også. Vår RotoGrip automatiske kjetting Produseres hos Rud Ketten i Tyskland. RotoGrip aktiveres enkelt mens du kjører via en knapp i førerhuset, kjettingen sprer seg som et teppe under drivhjulene. I de tilfeller det er hensiktsmessig er dette en svært driftsøkonomisk løsning. 

Du kan lese mer om produktene her i vår brosjyre.KONTAKT vår kundeservice på tlf. 33 12 17 00 eller office@bevola.no. De er klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine spesifikke behov.