facebook no-scripts
Bli utstyrt med BEVOLA

UTSTYR DIN BIL ELLER HENGER MED PRODUKTER FRA BEVOLA

 

HJULKAPSLER
Vi har gjort det enkelt for deg. I vår brosjyre har vi samlet alle våre hjulkapsler og tilbehør. Vi har et bredt utvalg av hjulkapsler på lager for rask levering til de fleste kjøretøy.

 

SIDEHINDERDEKSEL
Vårt deksel for sidehinder kommer i polert rustfritt stål, som er av samme kvalitet som våre velkjente BevoBox™ verktøykasser. Vi har to typer deksler, en profilert og en med samme utførelse som fronten på våre BevoBox™ verktøykasser. Sammen gir dette et helhetlig og pent utseende på din bil/henger.

Dekslene monteres direkte på eksisterende sidehinderplank med 30 mm tykkelse og kommer i tre forskjellige lengder; 500, 1000 og 2500 mm, samt i to forskjellige høyder; 500, 600 og 700 mm avhengig av type.

 

SKJERMER
Skjermene fås i forskjellige størrelser og materialer. I vårt sortiment av skjermer har vi forskjellige utførelser i forhold til produksjonsteknikken som brukes. Vi produserer skjermer i aluminium og rustfritt stål. Skjermene fra Jonesco er formstøpte plastskjermer De er tilgjengelige som Singel, Boogie og trippel.

BROSJYRE

PRODUKTBLADE

 

KONTAKT kundeservice på tlf 33 12 17 00 eller office@bevola.no for mer informasjon.