facebook no-scripts
En fleksibel kasse

EN FLEKSIBEL KASSE

Vi utvikler kontinuerlig de populære produktene våre for å følge med i tiden, og kunne oppfylle våre kunders behov. Dette gjelder også for våre kasse-/tanksystemet.

Dette systemet er tilgjengelig i fire forskjellige standard modeller. Høy og lav modell, med og uten hydraulikktank.

BEVOLAS KASSE-/TANKSYSTEM
Et smart standard system med kort leveringstid og fornuftig pris. En kombinasjon av BevoBox™ verktøykasser og eventuelt en hydraulikktank, med en kapasitet på 250 liter. Denne løsningen har gode oppbevaringsmuligheter. Den har en justerbar montering, for forskjellige chassisbredder. BevoBox™ verktøykasser kan utstyres etter behov.

Både kasse- og kasse-/tanksystemet har den samme lengden og dybden, og de varierer bare i høyden, siden systemet som nevnt enten leveres med eller uten toppskap.

Klikk på bildet for å laste ned brosjyren

FLEKSIBELT SYSTEM
Et fleksibelt system som gjør at du enkelt kan bygge videre på dette ved f.eks. og montere et ekstra toppskap om det skulle være behov. Har du et system uten hydraulikktank kan dette også enkelt ettermonteres.

Du kan også kjøpe alt tilbehør til hydraulikktanksystemer hos oss. Vi har både pumper ventiler og filtre.

 

KONTAKT kundeservice på tlf. 3312 1700 eller office@bevola.no for mer informasjon. Vi står klar til at hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine spesifikke behov.