facebook no-scripts
Verktøykassen for alle behov

VERKTØYKASSEN FOR ALLE BEHOV

BEVOLA designer, utvikler og produserer egne BevoBox™ verktøykasser. Kassene produseres av materialer av høy kvalitet, og alle kasser gjennomgår en kvalitetskontroll før de forlater produksjonshallen vår.

Vi har siden starten utvidet sortimentet med flere BevoBox™ verktøykasser i forskjellige standardstørrelser som vi har på lager for rask levering. Hvis vi ikke har den ønskede kassen tilgjengelig i standardsortimentet, produserer vi også verktøykasser etter kundenes ønsker og behov.


BevoBOx™ Tilbehør

Vi har et bredt utvalg av tilbehør til vår verktøykasser. Vi har blant annet lås, stopper for lokk, bunnmåtte i gummi, finérbunner, LED-lys og varmeelementer. Våre standard lås leveres i armert nylon med håndtak i polert, rustfritt stål. Designet for å takle røff bruk på landeveien i mange år. Den er lett å betjene, også med handsker. Lås kan leveres med serienøkkel på bestilling. Våre spesialtilpassede BevoBox™ verktøykasser kan leveres med én eller flere låser. Stadig flere velger stanglås i de tilfeller hvor kasser er montert bak førerhus, slik at man enkelt kan nå låsen fra bakkenivå.


KONTAKT kundeservice på tlf. 3312 1700 eller office@bevola.no for mer informasjon. Vi står klar til at hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine spesifikke behov.