facebook no-scripts
BEVOLA gir god støtte

BEVOLA GIR GOD STØTTE

BEVOLA har et stort, sterkt og fleksibelt utvalg innen koblingsmaterialer og støtteben. Vi leverer EU-godkjente koblinger fra flere produsenter, som produserer unikke koblinger med fokus åp styrke, vekt og velikehold. Installasjonen er enkelt og velikeholdet like så. Enkel installasjon og service.

Vi er stolt forhandler av JOST produkter som er tilpasset markedets behov. JOST produkter er av høy kvalitet og tilgjengelig i hele verden.


Vi har f.eks.:

SVINGSKIVER – støpt i høy kvalitet. Sertifisert i henhold til ISO/TS 16949. Vi har modellene JSK 36 DV med langt håndtak og JSK 37 C med kort håndtak. Finnes i forskjellige mål og er e-coatet.

SVINGSKIVER MED FLYTTBARE UNDERSTELL –  gjør det mulig å optimalisere akseltrykk. Vi har modellene JSK PRO og JSK SL, og de er begge e-coatet som gir optimal beskyttelse mot rust. Finnes i forskjellige størrelser.

KINGPIN – skrudd fast på monteringsplaten, og er enkel å erstatte. 2” kingpin kan byttes på noen typer. Vi har modellene KZ 1012 og 1516. De er komplette med plate og skruer. Alle kingpins passer til selvstyrende akselsysteme.

KULEKRANSE – er e-coatet. Vi har modellene KLK HE/SO og KLK DR. De finnes i forskjellige mål. Spesiallaget hullmønster er tilgjengelig ved forespørsel.

STØTTEBEN – beste kvalitet på markedet. Modulkonstruksjonen tillater mange forskjellige monteringsmuligheter. Vi har modellene Modul B og Modul CC. Begge modellene er med full monteringsplate. De fås i mange størrelser. Det er enkel å montere og utskiftning av fotsystemet er også enkelt. Leveres med langvarig beskyttelse mot smuss og andre miljøpåvirkninger. Modul B kjøpes enkeltvis, mens Modul CC kjøpes i sett. Modul B er kompatibelt med L-serie og OPTIMA støtteben.

Vi har også egenproduserte støtteben. Det er et robust støtteben av høy kvalitet og er primet. Det har en rund fot og svingbeslag.

Les mer om produktene i vår brosjyre.

Men vi forhandler også koblinger og konsoller fra Rockinger. Derutover har vi trekstenger og triangler som vi både forhandler og selv produserer.

KONTAKT kundeservice på 33 12 17 00 eller office@bevola.no. Vi står klar til å hjelpe deg!