Personvern og cookies (informasjonskapsler)

Innledning

Når du besøker nettstedet vårt, samles informasjon om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet og annonsene våre. Hvis du ikke ønsker å samle inn slik informasjon, bør du slette informasjonskapslene dine og unngå videre bruk av nettstedet. Når du samhandler med oss personlig, via korrespondanse, telefon eller sosiale medier, samler vi også informasjon om deg.Nedenfor har vi utarbeidet informasjon om hvilke opplysninger som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Cookies (Informasjonskapsler)

En cookie (informasjonskapsel ) er en datafil som er lagret på din datamaskin eller mobilapparat og gjør det mulig for nettsiden å «huske» dine handlinger eller preferanser over tid. Vi bruker cookies for å sikre at nettsiden fungerer ordentlig og for å forenkle din tilgang til den ved å samle inn opplysninger om ditt apparat og dine preferanser (f.eks. ditt apparat og din nettleser). I tillegg samler vi inn opplysninger om hvordan du samhandler med oss og våre partneres tjenester, som annonsetjenester. I prinsippet kan du også bruke våre nettsider uten cookies . Hvis du ønsker å bruke vår nettside optimalt, bør du akseptere disse cookies. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode, for eksempel virus.

Det finnes flere typer cookies:

Økt-cookies (eller «midlertidig cookie »)
En økt-cookie gjør det mulig for oss å lagre dine handlinger i løpet din nettleserøkt (f.eks. dine innloggingsdata). Økt-cookies blir slettet når du lukker din nettleser eller går ut av vår nettside.

Vedvarende cookie (eller «sporings-cookie»)
En vedvarende cookie blir lagret på ditt apparat mellom nettleserøkter. Disse cookies hjelper oss til å huske dine preferanser eller handlinger hver gang du besøker vår nettside frem til utløpsdatoen for cookie. Disse cookies blir også brukt til å holde deg pålogget vår nettsiden. Så snart cookie er slettet, må du legge inn dine innloggingsdetaljer igjen.

Tredjeparts-cookies
Disse cookies er satt opp av en tredjepart atskilt fra vår nettside, for eksempel for å levere annonser i form av faner for tredjepartsprodukter eller knapper for sosiale medier.På vår nettside benytter vi følgende tredjeparts cookies:
Google Analytics samler inn data om bevola.no og analysere bruken af nettsiden
Facebook Pixel for åmålrette annonsering samt måle konverteringer avannonsene våre på Facebook

Det er mulig å slette eller blokkere cookies / informasjonskapsler.Slik administrerer du cookies/informasjonskapsler:https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonser bli mindre relevante for deg og forekomme oftere. I tillegg kan du risikere at nettstedet ikke fungerer som det skal, og at det er innhold du ikke har tilgang til.

Personopplysninger

Generelt

Personlig informasjon, er informasjon som til en viss grad kan tilskrives deg. Når vi bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Dette skjer for eksempel. av alm. tilgang av innhold, hvis du registrerer deg for nyhetsbrevet, deltar i konkurranser eller undersøkelser. Da registrer vi deg som bruker eller abonnent, ellers bruk av tjenester eller kjøp via nettstedet.

Vi samler vanligvis inn og behandler følgende typer informasjon: Et unikt ID og teknisk informasjon om din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad at du gir samtykke til dette, og selv legger inn din informasjon, behandles også: navn, tittel, firmanavn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil vanligvis være i forbindelse med registrering eller kjøp på Bevolas nettbutik.

Når du samhandler med oss personlig, via korrespondanse, telefon eller sosiale medier, samler vi også informasjon om deg. Vi bruker denne information til å oppfylle forpliktelser knyttet til kontrakter og avtaler med kunder, partnere og leverandører. Vi samler inn navn, telefonnummer, stilling og e-postadresse i tillegg til navnet på og kontaktinformasjonen til selskapet du jobber for. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Bevola samler ikke inn og behandler ikke spesielle kategorier med personopplysninger, som unike identifikatorer og sensitive personopplysninger. 

Sikring av opplysninger

Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at informasjonen din, ved et uhell eller på ulovlig vis blir slettet, publisert, tapt, svekket eller kommer uautoriserte personer til kjenne, misbrukt eller på annen måte behandles i strid med loven.

Formålet

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg annonsene som er mest relevant for deg, for å registrere dine kjøp og betalinger, og for å levere de tjenestene du har bedt om, for eksempel å sende nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Vi bruker personopplysninger samlet gjennom korrespondanse, telefon og sosiale medier til å oppfylle forpliktelser knyttet til kontrakter og avtaler samt å følge opp innkommende forespørsler (kundesupport, e-post, chat eller telefonsamtaler). I tillegg kan vi sende deg markedsføringskommunikasjon som du har bedt om. Dette kan omfatte informasjon om produkterne og tjenestene våre, arrangementer og kampanjer. Denne kommunikasjonen krever at du samtykker til at å motta den.

Arkivering av opplysninger

Vi lagrer innsamlede personopplysninger så lenge vi mener det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen. Samtidig vurderer vi behovet for å svare på forespørsler fra deg eller løse mulige problemer, overholde lovfestede krav under gjeldende lovgivning og behandle lovfestede krav/klager. I tillegg tar vi beskyttelsesformål i betraktning. 

Dette betyr at vi kan oppbevare personopplysningene dine i en rimelig periode etter din siste samhandling med oss. Når personopplysningene som vi har samlet inn, ikke lenger er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måte. Vi kan behandle opplysningene for statistiske formål, men i slike tilfeller vil opplysningene bli anonymisert.

Utlevering av personopplysninger

Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikker på, geografisk sted, kjønn og aldersgruppe, etc. opplyses til tredjepart i den utstrekning denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er i "Cookies" -delen ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering. Vi bruker en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse handler bare om informasjon på våre vegne og kan ikke brukes til eget formål.

Utlevering af personopplysninger som navn og e-post, etc. vil bare skje hvis du samtykker til det. Vi bruker bare datamaskinbrukere i EU eller i land som kan gi informasjonen din med tilstrekkelig beskyttelse.

Rettigheter for den registrerte

Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger somvi har registrert om deg. Du kan også motsette seg bruken av informasjon når som helst – og du kan tilbakekalle ditt samtykke til å behandle informasjon om deg. Du kan også kreve retting og sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. Forespørsel om dette kan gjøres på: privacy@bevola.dk. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av dine personlige opplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Publisher

Nettstedet eies og publiseres av:

Bevola Norge A/S
Øya 49
3262 Larvik
Tlf.: 33 12 17 00
Email: privacy@bevola.dk



Informasjon om cookies /informatsjonskaplser:

Hva er en cookie/informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som vi lagrer på datamaskinen for å holde oversikt over hva som skjer under besøket og å gjenkjenne datamaskinen. En informasjonskapsel inneholder bare tekst, er ikke et program og inneholder ikke virus.

Nettstedets bruk av cookies / informasjonskapsler

Cookies kreves for at nettsiden skal fungere optimalt. Cookies hjelper oss også med å få oversikt over ditt besøk på nettstedet, slik at vi kontinuerlig kan optimere og målrette nettstedet mot dine behov og interesser. For eksempel kan cookies huske hva du har lagt til i handlekurven, om du tidligere har besøkt nettsiden, om du er logget inn og hvilket språk og valuta du vil se på nettstedet. Vi bruker også cookies for å målrette annonsene våre til deg på andre nettsteder. Generelt brukes cookies som en del av vår tjeneste for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Slik avviser eller sletter du dine cookies

Avvis cookies: Du kan alltid avvise cookies på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvor du finner innstillingene avhenger av hvilken nettleser du bruker. Du bør imidlertid være oppmerksom på at hvis du gjør det, er det mange funksjoner og tjenester som du ikke kan bruke fordi disse funksjonene og tjenestene antar at nettstedet kan huske valgene du lager.

Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her.

Det er mulig å velge bort noen annonsenettverk som deler informasjon på tvers av ulike nettverk her.

Slett cookies: Cookies som du tidligere har akseptert, kan enkelt slettes. Hvis du bruker en PC / datamaskin med en nyere nettleser, kan du slette informasjonskapslene dine ved hjelp av hurtigtaster:CTRL + SHIFT + Slett. Hvis hurtigtastene ikke fungerer eller du bruker en MAC, start med å finne hvilken nettleser du bruker, og klikk deretter på den aktuelle linken:

Husk: Hvis du bruker flere nettlesere, må du slettecookies i hver nettleser.