facebook no-scripts

OM BEVOLA

Siden starten i 1968 har BEVOLA arbeidet med og kunne tilby kvalitetsprodukter til oppbygging av lastebiler og hengere. Vi er et globalt innkjøpskonsept med mer enn 6 500 varenummer. Det store utvalget av varer av god kvalitet gjør at vi kan levere løsninger i alle størrelser.

God lagerkapasitet i alle land gjør at vi alltid kan levere raskt. Vi er et varehus for hele bransjen, og for kundene våre betyr det at de bare trenger å handle ett sted. Vi kan også levere skreddersydde løsninger som er tilpasset den enkelte kundens behov. Våre profesjonelle rådgivere står klar til at hjelpe deg med å utvikle den riktige løsning.

Hos BEVOLA vet vi hvor viktig det er at utstyret er i orden - og at det er tilpasset behovet. Vi har utviklet BevoBox™ verktøykasser til blant annet lastebiler, og de kan tilpasses ned til hver minste detalj. BevoBox™ lages av materialer som er tilpasset kundens behov når det gjelder vekt, isolasjonsevne og klima.

Vi tilbyr også forskjellig utstyr til kassen for å oppfylle kundens ønsker, samt typegodkjente BevoBox™ verktøykasser til sidebeskyttelse og typegodkjente hengere.

 

BEVOLABlant de produkter og løsninger som BEVOLA er mest kjent for finner vi:

  • BevoBox™  - Verktøykasser i utallige variasjoner og materialer
  • BevoGrip™ - Sandstrøer med samme design som Bevobox™. Produsert av komponenter med høy kvalitet
  • Planoppbygg- Kinnegrip, kantrammer, lemmer og alt du måtte ha behov for til din planoppbygning
  • Akselkonsept - BEVOLAs eget akselkonsept tilpasset nordiske forhold


Les mer om oss i vår nye brosjyre