facebook no-scripts

OM BEVOLA

Siden starten i 1968 har BEVOLA arbeidet med og kunne tilby kvalitetsprodukter til oppbygging av lastebiler og hengere. Vi er et globalt innkjøpskonsept med mer enn 6 500 varenummer. Det store utvalget av varer av god kvalitet gjør at vi kan levere løsninger i alle størrelser.

God lagerkapasitet i alle tre land gjør at vi alltid kan levere raskt. Vi er et varehus for hele bransjen, og for kundene våre betyr det at de bare trenger å handle ett sted. Med egen produksjon kan vi også levere skreddersydde løsninger som er tilpasset den enkelte kundens behov. Vår tekniske avdeling og våre profesjonelle rådgivere står klar til at hjelpe deg med å utvikle den riktige løsning.

Hos BEVOLA vet vi hvor viktig det er at utstyret er i orden - og at det er tilpasset behovet. Vi har utviklet BevoBox™ verktøykasser til blant annet lastebiler, og de kan tilpasses ned til hver minste detalj. BevoBox™ lages av materialer som er tilpasset kundens behov når det gjelder vekt, isolasjonsevne og klima.

i tilbyr også forskjellig utstyr til kassen for å oppfylle kundens ønsker. Med egen produksjon kan vi spesialdesigne løsninger for hver enkelt kunde. Hos BEVOLA bruker vi vårt eget kvalitetssikringssystem. Vi produsere typegodkjente BevoBox™ verktøykasser til sidebeskyttelse og typegodkjente hengere.

 

BEVOLABlant de produkter og løsninger som BEVOLA er mest kjent for finner vi:

  • BevoBox™  - Verktøykasser i utallige variasjoner og materialer
  • BevoGrip™ - Sandstrøer med samme design som Bevobox™. Produsert av komponenter med høy kvalitet
  • Planoppbygg- Kinnegrip, kantrammer, lemmer og alt du måtte ha behov for til din planoppbygning
  • Akselkonsept - BEVOLAs eget akselkonsept tilpasset nordiske forhold


Les mer om oss i vår nye brosjyre