facebook no-scripts
Koblingsmateriell og støtteben for lastebiler og hengere

KOBLINGSMATERIELL OG STØTTEBEN FOR SIKKER TRANSPORT – BEVOLA ER DIN PÅLITELIGE PARTNER!

BEVOLA er en pålitelig forhandler av kvalitetsprodukter innen koblingsutstyr og støtteben for lastebiler og hengere. Vi er dedikert til å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller de mest krevende transportbehov. Vårt omfattende utvalg av koblingsutstyr fra VBG, og JOST er nøye designet for å imøtekomme ulike krav og utfordringer innen transportindustrien.

VBG har med grundig kunnskap om kjøretøyenes konstruksjon og bruk utviklet produkter og løsninger av topp kvalitet. Derfor får du uslåelig pålitelighet, holdbarhet og finish – til lavest mulig totale eierkostnad. Ingeniørene våre hjelper deg gjerne med å finne den optimale løsningen for dine behov.

JOST er anerkjent globalt for sitt transportutstyr og utvalget består av svingkranser, King Pins, støtteben, svingskiver og mye mer.

EN KOBLING FOR ETHVERT BEHOV
VBG har flere EU-godkjente koblinger for alle typer av transporter, for øyedimensjoner 57, 50 og 40 mm. Du finner både vognsikre koblinger for vogner, dollies og tilhengere, og delvis komfortkoblinger for tilhengere med leddet tilhengerdrag. Koblingen kan enkelt kompletteres med VBG Luftservo eller AM-enhet for luftassisert åpning.

I tillegg kan alle koblinger kompletteres med VBG MechMatic for automatisk smøring og rengjøring.

TREKKSTENGER
VBGs tilhengerdrag er modulære og består av bare noen få komponenter, som monteres med boltforbindelse. Derfor kan du få dem tilpasset i alle mulige varianter av lengder og bredder. Ulike fester for tilhengeren gjør at du kan få det tilhengerdraget du trenger. Alle tilhengerdragene er korrosjonsbeskyttet med overflatebehandling av beste klasse.

STØTTEBEN
Våre støtteben er spesialdesignet for å imøtekomme en rekke ulike behov som kan oppstå i bransjen. Ved hjelp av modulkonstruksjon gir de fleksible monteringsmuligheter og enkel utskifting av fotsystemet etter behov.

Vi tilbyr to modeller, Modul B og Modul CC, begge utstyrt med en full monteringsplate. Modul B kjøpes individuelt og er kompatibel med L-serien og OPTIMA støtteben, slik at du kan velge den som passer best. Modul CC leveres som et sett, og gir en komplett løsning for støttebenene dine.

KING PIN
King Pin er en viktig komponent som brukes i koblingsutstyr for lastebiler og hengere. Den festes til svingskiven og muliggjør en sikker kobling mellom lastebilen og hengeren.

Vi tilbyr to modeller av King Pin: KZ 1012 og 1516. Disse modellene kommer komplett med plate og skruer, slik at du har alt du trenger for en vellykket installasjon. Uansett hvilken modell du velger, kan du være trygg på at våre King Pins er av høy kvalitet og konstruert for pålitelig ytelse.

Det er verdt å merke seg at alle våre King Pins er kompatible med selvstyrende akselsystemer.

SVINGKRANSER
Vi tilbyr to modeller av svingkranser, nemlig KLK HE/SO og KLK DR, som er dekket med en beskyttende
e-coating. Disse modellene kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best til dine behov og kjøretøyets spesifikasjoner. E-coating er en elektrostatisk malingsteknikk som gir en jevn og holdbar overflatebeskyttelse. Dette belegget bidrar til å beskytte koblingsutstyret mot korrosjon og andre skader som kan oppstå under daglig bruk og under forskjellige værforhold.

Ulike hengere kan ha spesifikke krav når det gjelder hullmønsteret på koblingsutstyret. Derfor tilbyr vi tilpassede hullmønstre på forespørsel. Dette gjør det mulig for deg å få koblingsutstyr som er perfekt tilpasset din lastebil og henger.

SVINGSKIVE – MED ELLER UTEN UNDERSTELL
Vi tilbyr et utvalg av svingskiver som er designet for å møte ulike behov og krav i transportindustrien. Våre svingskiver uten understell er sertifisert etter ISO/TS 16949-standarden, som er en anerkjent kvalitetsstandard i bransjen.

Modellene JSK 36 DV, som har langt håndtak og JSK 37 C, som har kort håndtak er konstruert for å gi pålitelig ytelse og enkel håndtering. Vi tilbyr også svingskiver med understell, som gir deg muligheten til å justere lengden på vogntoget. Våre modeller inkluderer JSK PRO og JSK SL, som begge gir fleksibilitet og en best mulig funksjonalitet for å tilpasse seg ulike transportbehov.

For å sikre langvarig beskyttelse mot rust og korrosjon er alle våre svingskiver dekket med en holdbar
e-coating. Denne overflatebehandlingen gir en gunstig beskyttelse og bidrar til å opprettholde svingskivenes ytelse over tid.

Uansett om du trenger trekkstenger, triangler, hengerfester, trekkbjelker, gavelplater, svingkranser, støtteben, svingskiver eller King Pins, har vi løsningen for deg.

Ved å velge BEVOLA som din forhandler, kan du være trygg på at du får produkter av uovertruffen kvalitet og pålitelighet. Våre produkter er ikke bare kjent for sin holdbarhet, men de er også enkle å installere og vedlikeholde.

Ikke nøl med å kontakte oss for å få ekspertveiledning og hjelp til å velge det rette utstyret for lastebilen og hengeren din. Våre erfarne medarbeidere vil gjerne lytte til dine spesifikke behov og gi deg profesjonell rådgivning. Vi tar hensyn til viktige faktorer som vektbegrensninger, kjøretøyets spesifikasjoner, transportbehov og andre relevante variabler for å sikre at du velger rett utstyr.

KONTAKT oss på 33 12 17 00 eller office@bevola.no for mer informasjon. Vi er klare til å hjelpe deg.