facebook no-scripts
Hold deg varm med BEVOLA

VARER TIL BYGGERE, TRANSPORTØR OG SJÅFØR!

Vi tilbyr kvalitetsprodukter til alle typer lastebilpåbygg og hengere. Vi har et stort produktspekter av varer med høy kvalitet, tilpasser våre nordiske forhold. Du kan handle alt på ett sted! BEVOLA et varehus for påbyggeren.

BEVOBOX™ VERKTØYKASSER OG TILBEHØR
Vi vet hvor viktig det er at utstyret er i orden og tilpasset brukerens behov. Dette er en av grunnene til at vi har utviklet våre velkjente BevoBox™ verktøykasser. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige standard størrelser, og i flere forskjellige type materialer. Har du behov for en kasse du ikke kan finne i vårt standard program, kan utviklingsteamet og vår kundeservice hjelpe deg med å finne den riktige løsningen.

Vi tegner, utvikler og produserer BevoBox™ verktøykasser, og hjelper også til med innredning. I samarbeid med våre kunder tilpasser vi dette, slik at sjåføren får de nødvendige og mest brukervennlige løsningen. Våre BevoBox verktøykasser kan leveres med skuffer og hyller. Som ekstrautstyr kan kunden velge i forskjellige type varmere og lys, tilpasset sitt behov.

Les mer om våre egenproduserte BevoBox™ verktøykasser i brosjyren nedenfor.

UTSTYR TIL FØRERHUSET
Vi har ikke bare oppbygningskomponenter, men også varer som øker komforten til sjåføren i hans daglige arbeid. På lange turer kan det være fint og kunne lage seg en kaffekopp, eller kanskje varme seg en lunch eller middag! Å hva smaker vel bedre enn en kald drikke en varm sommerdag!

Vi har også løsningen til dette. Hos oss finner du et stort utvalg av kjølebokser, kaffemaskiner og mikrobølgeovner som er spesielt utviklet for montering i lastebilen. Du finner produktutvalget vårt nedenfor.

SIKKERHET PRIORITERES
Hos BEVOLA fokuserer vi på sikkerhet – spesielt når det gjelder sjåfører. Derfor tilbyr vi både vår egenproduserte BevoGrip™ sandstrøer som er tilgjengelig i forskjellige størrelser, hjulkjetting, lastsikring, lykter av god kvalitet og kamerasystemer. Du får alt dette hos BEVOLA.


KONTAKT oss på tlf. 33 12 17 00 eller office@bevola.no for å få mer informasjon. Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer for deg.