facebook no-scripts
BEVOLA – din pålitelige partner innen påbyggerkomponenter

BEVOLA - DIN PÅLITELIGE PARTNER INNEN PÅBYGGERKOMPONENTER

BEVOLA er din komplette partner innen påbyggerkomponenter for lastebiler og hengere.Et varehus for påbyggeren! Vi er stolte av å kunne presentere vårt omfattende utvalg av kvalitetsprodukter, designet for å imøtekomme ulike behov hos våre kunder.

Vi har et bredt utvalg av påbyggerkomponenter som bidrar til økt funksjonalitet, effektivitet og sikkerhet for både lasten, kjøretøyet og sjåføren. Vi velger kun komponenter av høy kvalitet som er designet for å gjøre det tunge arbeidet lettere, spesielt for sjåførene. Vi har blant annet:

Finér Tømmerpåbygg Planoppbygg
Låser og håndtak Gummi, plast og tilbehør Containerutstyr
Dørholdere, trapper, trinn og stiger Sidehinder og underkjøringshinder Presenningsutstyr
Gassdempere Lyktebjelker Hengsler og beslag
Festemateriell Skjermer og skvettlapper Chassiskonsoller


Mange av disse påbyggerkomponentene er konstruert for å sikre pålitelig ytelse, selv under krevende forhold. Vi har samlet alt under ett tak, så du trenger bare å gå ett sted når du trenger komponenter for å bygge din lastebil. Enten det er for en standardisert eller et mer spesialisert påbygg, har vi alt.

Her er et utvalg av noen av produktene vi tilbyr.

SIDEHINDER
Våre Sidehinder og underkjøringshinder er fortsatt noen av våre mest populære produkter takket være sine overlegne beskyttelsesegenskaper og stilfulle design. Vi har sidehinderdeksel i rustfrie polerte materialer. Vårt sidehinder matcher også våre BevoBox™ verktøykasser, slik at du får et visuellt enhetlig uttrykk.

Det kan monteres på eksisterende sidehinder med en tykkelse på 30 mm. De kommer i tre forskjellige lengder (500, 1000 og 2500 mm) og tre forskjellige høyder (500,600 og 700 mm).

SKJERMER
Vi har et bredt utvalg av skvettlapper og skjermer i plast fra Parlok og Jonesco. Vi har også egenutviklede aluminiumskjermer i valset eller knekt utførelse. Disse er designet for å beskytte kjøretøyet mot smuss, steiner og andre skader forårsaket av veiforholdene.

Alle varianter finnes til single, boogie eller trippel. Hvis du foretrekker de formstøpte sorte plastikkskjermene fra Parlok eller Jonesco, kan vi tilby et variert utvalg i ulike størrelser og modeller. Uansett om du velger plastskjermene, standard eller valsede skjermer, kan vi levere den rette løsningen for din lastebil og henger.

KINNEGRIP
Vi er stolte forhandlere av Kinnegrip stolper. K-stolpen er en smart og fleksibel løsning for tunge kjøretøyer. For å imøtekomme ulike bruksområder, har vi stolper i forskjellige høyder og modeller laget av stål, aluminium eller galvanisert stål. Stolpen monteres i bunnen og kan enkelt tas av eller legges ned, noe som gir et åpent og tilgjengelig lasterom med fokus på funksjonalitet, personlig sikkerhet og enkel håndtering. Den er også tilgjengelig med Kinnetop tilpasset for presenning.

Påbyggerkomponenter for lastebiler og hengere er avgjørende for å sikre en effektiv og sikker transport av gods. Uansett type er det viktig å velge de riktige komponentene for å bygge solide lastebiler og hengere.

KONTAKT oss i dag på 33 12 17 00 eller office@bevola.no for mer informasjon om vårt sortiment og hvordan vi kan hjelpe deg med å skreddersy den perfekte løsningen for dine behov. La oss sammen optimalisere din lastebil og henger!