facebook no-scripts
Bli sett

BEVOLA lyser opp veien

Vi jobber kontinuerlig med å ha et produktsortiment som er tilpasset markedets behov og ønsker. Derfor har vi også et bredt utvalg av lys i høy kvalitet og fin design, som er tilpasset de europeiske og spesielt de nordiske veiene.


Basert på de mange alternativene kan det også være vanskelig å vurdere hvilke lamper du skal velge. Vi har derfor laget en liten guide for hvordan du velger lys eller lamper som passer dine spesielle behov. Selvfølgelig avhenger det av hvilket behov du har.


Men generelt kan du vurdere:

  • Hvor mye lys/lumen trenger du?
  • Ønsker man et lys med stor spredning?(Flood)
  • Ønsker man og ha mye lys for og fokysere langt frem? (spot)
  • Hvordan skal de se ut? Design og form. Har man noen fysiske begrensninger?
  • Spesielle krav til ADR, IP-grad, etc.?EKSTRALYS

Husk at det ikke lenger er krav om montering av parvis montering. Du kan montere en singel lykt/bjelke som ekstralys/fjernlys.


Det er heller ingen grense for maksimal lysstyrke.


Noe du imidlertid alltid bør være klar over er at lampene oppfyller lovkrav. Fjernlykter må ha en ECE-R112-godkjenning og bør også ha en EMC:ECE-R10-godkjenning, noe som betyr at lampen ikke avgir elektromagnetisk støy, som kan forstyrre andre elektroniske enheter som telefoner, radio og fartsskriver.AREBIDSLYS

Ved valg av arbeidslamper er det også viktig å vurdere om man har behov for Flood eller spot. I tillegg kan det også være fordelaktig å velge flere mindre lamper i stedet for en stor lampe, da det vil gi en bedre lysdekning og en mer behagelig opplevelse.


De fleste av våre lamper leveres i dag med en Deutsch kontakt. En velkjent og mye brukt kontakt med høy kvalitet. Vi har i Norge et tøft miljø med mye veisalt og i stor grad vekslende temperaturer. Dette er utfordrende for elektriske tilkoblingspunkter. Vi anbefaler derfor og bruke et antikorrosivt fett i alle kontakter og tilkoblingspunkter.


Det er store forskjeller på hva slags lampe du bør velge i forhold til plassering, miljø og krav. Er du usikker på hva du skal velge hjelper vi deg gjerne med det. Kontakt vår kundeservice for en hyggelig prat.BROSJYRE

Lamper


Se vårt store utvalg av lamper i vår webshop.


KONTAKT kundeservice på 33 12 17 00 eller office@bevola.no. De hjelper deg med og finne en løsning som er riktig i forhold til ditt behov.