facebook no-scripts
Julehilsen 2022
19-12-2022 #BEVOLA #JUL

TAKK FOR ÅRET SOM SNART HAR GÅTT

Julen nærmer seg med stormskritt og snart går vi inn i et nytt år. Men før da vil vi takke for i år. Det er et år som har bydd på mange gode ting, til tross for uro på markedet og i verden. Vi har blant annet vært på messer, som de kjente IAA og ELMIA messene. Alle messene har vært godt besøkt, selv om de fortsatt har vært litt preget av Covid-19-tiden og den nåværende uroen i verden.

Vi har også vært ute og besøkt både eksisterende og nye kunder rundt om i landet, og det har vært fantastisk å hilse på alle. Og ikke minst har vi reist over landegrensene for å besøke våre kolleger i Sverige og Danmark.

2022 har vært utfordrende, men bra. Selv om vi i år har merket krigen og krisen i Europa ved bl.a. leveringsforsinkelser klarte vi likevel å beholde roen og jobbe på for fullt!

Vi ser frem til 2023. Det er blant annet Transportmesse i Herning (Danmark) på kalenderen til våren, hvor vi selvfølgelig vil være til stede. I tillegg har flere av våre kunder mange gode prosjekter som venter på oss.

Vi i BEVOLA vil ønske deg og dine kjære en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi sees i 2023.