facebook no-scripts
Kvalitetsprodukter hos BEVOLA

KVALITETSPRODUKTER HOS BEVOLA - NÅ MED OPPDATERT PRODUKTKATALOG


Med mer enn 6 500 kvalitetsprodukter har BEVOLA alt du trenger for å bygge lastebiler og hengere. Vi er et varehus for hele bransjen, og for kundene våre betyr det at de bare trenger å handle ett sted. De aller fleste av våre varer er lagervarer, noe som gjør at vi alltid kan levere raskt. Ut over dette, kan vi tilby en rekke spesial- og kundetilpassede produkter og løsninger fra vår egen produksjon.

LASTESIKRING
I henhold til Forskrift om landtransport av farlig gods skal alle som håndterer farlig gods inneha den nødvendige kompetanse og ha det nødvendige utstyret i orden. I vårt varesortiment finner du alt  materiellet du trenger å utruste kjøretøyet med.

KRAN & LØFTEUTSTYR
Produkter for kran og løfteutstyr består av en rekke støttebensplater i god kvalitet, samt tilhørende holdere til disser.

For at sikkerhet og økonomi skal være på toppe, er det viktig å bruke god kvalitet og lang levetid.

NY PRODUKTKATALOG UTE NÅ
I løpet av det siste året har det blitt arbeidet med å oppdatere vår store produktkatalog. Den er nå ferdig og ligger på nettsiden vår og fysisk hos oss i Larvik.

Vi har laget en katalog, som viser et bredt spekter av produkter vi kan tilby, og som vi håper, du kan ha nytte av. Den inneholder både våre egenproduserte produkter og handelsvarer.

 

KONTAKT kundeservice på tlf. 33 12 17 00 eller office@bevola.no.