facebook no-scripts
Varehus for hele bransjen

ET VAREHUS FOR HELE BRANSJEN!

Hos BEVOLA vet vi hvor viktig det er å ha riktig varer til rett tid – og at det er tilpasset de ulike behov. Vi har et stort sortiment tilpasset til å bygge lastebiler og hengere, etter kundens behov. Vi har et stort utvalg av produkter innenfor påbyggerkomponenter.


Vi har for eksempel:ET VAREHUS FOR PÅBYGGEREN
Med mer enn 6500 varenumre på lager, har vi alt for å bygge lastebiler og hengere. Ovenfor er bare noen av de mange komponentene og produktene vi tilbyr. Vi har produkter fra kjente merker, som Jonesco, Kinnegrip, Parker og VBG, samt egenproduserte varer. Det store utvalget av varer av god kvalitet gjør at vi kan levere løsninger til de fleste behov.

Våre kunder er utrolig viktige. Derfor er det også stort fokus på utvikling av egenproduserte varer, og nye agenturer – noe som i de fleste tilfeller skjer i samarbeid med kundene. Har vi ikke akkurat det produktet som trengs, finner vi en løsning sammen og produserer det etter kundens ønsker. Vi gjør det enkelt for våre kunder – noe som betyr at du bare trenger å handle ett sted

 KONTAKT kundeservice på 33 12 17 00 eller office@bevola.no.