facebook no-scripts
Skap den perfekte løsningen med produkter i aluminium fra BEVOLA

SKAP DEN PERFEKTE LØSNINGEN MED PRODUKTER I ALUMINIUM FRA BEVOLA

Hos BEVOLA har vi et omfattende program av aluminiumsprodukter å tilby. Dette inkluderer aluminiumsprofiler og -plater, sidelemmer, klaffluker, dørkplater og bakdør-systemer. Vi legger stor vekt på at våre tjenester og produkter er av høy kvalitet, noe som sikrer at våre kunder får en god opplevelse hele veien. Vi leverer i standard-systemer og skreddersydde løsninger. Vårt team står klart til å veilede deg, slik at du kan være sikker på å få det nøyaktig etter dine behov.

ALUMINIUMSPROFILER
Vi har et bredt utvalg av aluminiumsprofiler, som kommer i forskjellige utforminger og lengder. De er designet for å levere både styrke og lav vekt, noe som gjør dem ideelle for mange forskjellige anvendelser i påbyggerbransjen. Enten du trenger standardprofiler eller spesialdesignede løsninger, kan vi tilby alt.

SIDELEMMER I ALUMINIUM OG KLAFFLUKER
Når det gjelder sikkerhet og holdbarhet, er vårt fokus bransjetipassede løsninger som gir en effektiv produksjon for våre kunder. Vi har også løsninger med stort fokus på HMS for sjåføren som f.eks easy lemsystem, som utligner vekten av sidelemmer.

Se vårt utvalg

ALUMINIUMSPLATER OG DØRKPLATER
Vi har også aluminiumsplater med fivebar og riskornmønster, som brukes som dørk, eller besyttele på løftebordet på en bakløfter.

ALUMINIUM BAKDØR-SYSTEMER
Vi har også bakdørsystemer i aluminium, som produseres etter kundens ønske og mål.


Vår velkjente BevoBox™ verktøykasser er også produsert i aluminium, eller en mix av rustfrie materialer og aluminium, med fokus på reduksjon av egenvekt. Vi har også et godt tilpasset sortiment av skjermer i denne kategorien. Produktene er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, noe som gjør dem til et godt valg for enhver lastebileier.

KONTAKT oss direkte på tlf. 33 12 17 00 eller office@bevola.no hvis du ønsker å vite mer om våre aluminiumsprodukter, eller har behov for hjelp til å finne løsningen som passer for deg. La oss hjelpe deg med å skreddersy den perfekte løsningen.